Ajd' da vam se pridruzim u prici...
Quote:
Kad bude bilo uslova da se napravi zglavna svirka, verovatno nam festivali nece biti toliko zanimljivi. Za sada jesu, jer je to jeftin termin na TV-u.
|
To jeste sustina razmisljanja onih koji se prijavljuju na festivale...90% ide samo na ucesce da bi se "videli" (jer druge prilike su vrlo retke a i skupe) a ono ostalo pokusava da osvoji neku od nagrada...Montevizija najbolji primer
Quote:
Zlatno Lane?? Zlatno Runo? Platinasta Kutlača??
Ne znam, zezam se, ali znam da je dobar...ime nije ni bitno. Mada kad ti klinci porastu, uđu u estradu, traže pare i transformišu se...znam iz par primjera
|
Zove se Zlatna Pahulja (do 12 godina) i Zlatna Staza (ove godine je nije bilo-nesto kao omladinski uzrast-do 18 valjda).
Dovoljno je dobar da bude pojam za nesretnu Montenegro Song a bogami i za pola pesama sa prve veceri Beovizije.A klinci sa festivala su pojam profesionalaca za vecinu tzv. "zvezda"....izmedju ostalog su i Ogijeve klinke ucestvovale tamo...pre par godina...
Quote:
Nedavno sam jednom liku radio pesmu za taj festival Mislim, ja sam samo dobudzio vec postojecu matricu i snimio glas preko...
A samo se ti zezaj... Ono je prosto neverovatno kako malo mesto poput Rozaja organizuje festival. Ni malo naivna organizacija!!! Jedno 10 X bolja nego za npr. "Majsku Pesmu" u Nishu, koja je bedastoca ziva...
|
Pa nije ni cudo sto nije naivna organizacija,ove godine im fond bio 50.000 evrica...i 6 meseci priprema. (znam ljude)
Da,isplacuju autorske honorare (300 evra)i svaku od nagrada..za razliku od glibave Montevizije na celu sa RTCG.Cak je i ugovor bolje pravnicki sastavljen...:o zalosno
Samo cekam dan da ova klincadija malo poraste i da oduva ove umisljene...
hehe...najbolja izjava...klinke iz Beti Bup na pitanje novinara o zalbama Maje N. i Mire Skoric...oko prolaska "anonimusa" u finale..."da smo znale da ce TETKA MAJI i TETKA MIRI to toliko da smeta pustile bi ih da one ucestvuju...mi imamo vremena"
Ajd sad u zdravlje....