Quote:
Originally Posted by relis
Bio je to jedan od "onih dana", kad je sve po tvom. Naime, prosle subote otisao sam s frendom do Beca u Klangfarbe
|
U kojem dijelu Beča je to točno i kako najlakše doći?
Ja ću sada svaki vikend biti u Beću sa biciklom (mislim, idem autom, ali furam i bicikl). Bio sam zadnji puta u 8. mjesecu prošle godine kada sam kupio D-70. Grad je fakat super, ali nisam imao vremena pogledati ga malo pobliže. Pošto ima jako puno toga za pogledati, trebati će ići barem 10 puta. A da spojim ugodno s korisnim, furam i bicikl i naravno fotić. One nove zgrade su me također oduševile (nisam bio 15 godina u Beču i mnogo toga se je promjenilo). Obzirom da mi je auto sav pun hrđe i da nebude prošao sljedeći tehnički, odlučio sam da barem onda ima neku korist do sljedećeg pregleda.
Što se dućana tiće, pretpostavljam da ima toga još, a najviše me zanimaju oni second hand muzički dućani. Tako se je i rodila ideja da idem biciklom da mogu doslovno svaki dućan u svakoj ulici detaljno proći. Ja znam da kod njih kada imaš ogrebotina po uređaju tamo ti to odmah ruši cijenu - e pa neka ima što više ogrebotina, Tomice će to da kupi!!!

Daj mi podatke o svi dućanima tamo, a ja ću ti redovito slati reporte. Zadržavam pravo prvokupa na licu mijesta ukoliko mi se navedeni artikal sviđa!!