Pazi, za neke ovda?nje stadarde ovo nije lo?e, to da se razumemo, izdati su ovde albumi koji su zvučali slično ili lo?ije od ovoga, čak neki za koje su govorili da su dobro snimljeni nekih bendova koje nećemo sad imenovati. Al ajd sad ono ?to bih mogao reći a da je od neke koristi: Donekle i jesu malo preglasne gitare, fakat. Jeste to i stvar ukusa, ali mo?da one nisu glasne same po sebi nego ne?to drugo stvara tak utisak... Dakle fora ?to je bubanj malo sitan i bez mase. Mo?e se raditi jednostavno o izboru samplova. Gitare su "manje" kao recimo kod Sneap-a, ali kod sneapa je zato bubanj maltene u prvom planu, a ovde je nazad. (sad će Artur da ka?e evo ga opet ovaj sa njegovim Sneap-om hihihih

) Sa druge strane ako je američka ?kola, onda bi gitare trebalo da su manje na?iljene i sa vi?e mase dole. Sad jbg. Ovako ni?ta nije veliko u samom snimku, već ono, brijanje. Imam utisak takođe da je sve previ?e uredno zvučno, da nije leglo zajedno, ne znam ba? kako da objasnim, ne?to mi ostavlja utisak sitnog za skoro svaki pojedinačan instrument. Solo gitara mi je malo bzvz, malo je i solo kao da je gitaro? krenuo da odsvira pa nije na kraju ni sam bio siguran ?ta hoće (sad dal si ti ili drugi gitaro?...), i farba mi je malo ru?njikava, ima dovoljno drajva ali nema sustain-a, i jako je suva. Sad opet, ako ste hteli ba? tako, onda je dobro, jel. Iako jeste ova svirka suva obično, mislim da je trebalo napraviti neke planove napred-nazad, mo?da malo jači bubanj sa brucu vi?e ambijentalaca, i jo? jedan par gitara koje su manje čiste i fine zajedno sa ovima ovako mi malo dođu "procesorski" previ?e. E da i jedna sugestija vezano za bubanj i deonice. Kontra ti je desno, znači perspektiva publike. To ok. Ali ako ti je kontra toliko desno da vuče ba? desno onda negde i timpani bi trebali biti razmaknuti toliko da se dobije logična ?irina, zar ne? A ovde imam utisak da je bubanj udaljen 10-15 metara u prostoru od mene, jer su zvuci sitniji, plus kad pređe po timpanima, kao da je ceo prelaz u centru. Znači ili da su i metali i kontra bli?e centru ili da se timpani razmaknu. Takođe crash na kome vodi ritam je sa iste strane sa koje je kontra i to uvek isti, tako da i to pravi sliku koja malo vuče na jednu stranu sve vreme. Konačno, neke stvari su mi zbunjujuće ?to se tiče sviranja, na primer, kroz rif prvo vodi ?enstajstinama na ride-u pa onda osminama na ride-u, pa onda pređe na crash, a u pitanju je jedan te isti rif koji traje? Zna? na koji deo mislim? To sad izvini ?to sitnim crevca (znam biće vidi ovog kretena ?to pametuje) ali sam slu?ao pa?ljivije zato ?to mi nije bilo jasno ?ta mi tačno smeta u sviranju bubnja, pa reko da identifikujem.