Re: Windows Vista
pozz
ja imam dobar zajeb sa vistom
nedavno sam uzeo laptop ibm za mobilnu varijantu i novu zvucnu m audio firewire 410
i par sati pred usnimavanje pokusao da instaliram zvucnu (par sati iz razloga sto nisam imao vise vremena nije lijenost) i nece ja opet i nece i opet nece,rekoh nevalja zvucna i ajde.odem na stranicu m audia kad ono pise nema drivera pa nema pa nema pa nema i kad bude bice.e sad ja moram ici u shop gdje sam uzeo laptop da zamjenim novi operativni za stari operativni hehehe i usput pri tome gubim garanciju za laptop hehe super nema sta tako da je vista stvarno ali stvarnoooo odlican sistem ,za pisanje memoara pritom da imate gigu rama jer crpi 70% gige pa eto lijepo nema sta a da nisam rekao da mi je jos original software koji je kostao oko 400 km ma nema sta sve u svemu idealno . odlucio sam da mse preorijentiram sa muzicke produkcije na pisanje tekstova ah moram nekako ostati u ovom poslu, dok ne izadju driveri pa eto vista rastura bukvalno rasturila mi je posao jer mi je deadline za 15 dana pa eto.
HASTA LA VISTA- WINDOWS VISTA
DABOGDA CIKA gates OZENIO PRODUCENTICU I POSTAO DRUGI COVJEK I DABOGDA ZIVIO OD NJENE PLATE!!!
eto dosta od mene svakom svoja muka ajd pozzz
PUTUJ BILE I DABOGDA ISPAO KROZ PROZOR
|