Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
I ja, zato - loptu na zemlju...
Linija nije i?la Win 98 -> Win XP, nego su se između toga dvoga pojavili i Win 2000 i Win NT,
|
win nt su se pojavili davno prije win98 kao ozbiljan serverski OS...
Quote:
koji su najstra?nije "flopnuli" jer niko nije mogao da se snađe sa tim histeričnim gomilama koda. Mazohisti koji su i danas na Win 2000 trenutno voze Service Pack 4, i to ne zbog kompatibilnosti, nego zato ?to na tim apatičnim protokolima ne mo?e? da natera? ni sat da radi, kamoli Cubase.
|
flopnuli?
win2k se meni pokazao visestruko stabilniji i ozbiljniji OS nego XP...
stovise, i dandanas drzim drugi disk sa w2k kada treba nesto ozbiljno raditi...ne usudim se na xp-u...
Quote:
Ljudi su sa 98ice pobegli na XP da im se sistem ne bi ru?io kako padne vazdu?ni pritisak, "pobolj?anja" su smatrana marketin?kim trikom - 98SE nije bio mnoogo čvr?ći, i bili smo osuđeni na "Experience" da ne bismo porazbijali kući?ta.
|
ljudi su sa win98 pobjegli vecinom prvo na win2000 kad su vidjeli koliko je to stabilniji i bolji sustav....win98 je bio stvarno
Quote:
Kad radi, ne menjaj. Pre?ao sam na XP jer ni?ta drugo NIJE radilo, sad ovo radi, a zato mi i treba kompjuter (da radi), tako da...
|
ista stvar i kod mene...xp koristim za internet i za neke stvari koje ne rade na w2k.
radim ipak na w2k a i imam ih legalno...