View Single Post
Old 14-03-2007, 12:51 PM   #9
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Nesto o pirateriji

Quote:
Originally Posted by AcaHari View Post
mislim da bi barem na ovom Forumu mogla da bude izuzeta literatura, posto kod nas ne postoji niti jedna valjana knjiga.
U potpunosti se slazhem i podrzhavam takvo razmishljanje.

No kad ima volje - ima i nachina!

Otvorish topic i napishesh da imash jedno interesantno shtivo o (npr.) masteringu (bez naziva i imena autora) i ako nekoga zanima neka ti poshalje mail adresu na PM. Linkove poshaljesh samo chlanovima za koje znash da su aktivni na forumu, a sam forum nema veze sa download-om fajlova.

Jest da to uzme malo vremena, ali tako je ovca sita a chovijek je chovijeku vuk

Inache... ako knjiga nie izdana kod nas ne vidim ni pravnog ni etichkog temelja za tako decidirano NE! Ljudi napishu knjige da bi ih drugi ljudi chitali, a na ovaj nachin se to sprjechava. IMO, od toga ni autori, ni chlanovi foruma ni moderatori nemaju nikakve koristi.

Jasno ovo je samo moje osobno mishljenje. Forum nie ni drzhavna ni socijalna ustanova i vlasnici foruma nisu duzhni imati nikakvo obrazlozhenje za pravila foruma. Kome ne odgovara - shiroko mu polje! Ali ako vech postoi obrazlozhenje onda je ono podlozhno kritici.