Sve je moguce...
Navodno se svaljuje krivica na agenciju koja je organizovala i realizovala prikupljanje glasova.
Broj glasova koji je dat na RTS sajtu je uzasno smesan. Nama pise da smo imali napr. 15 glasova

A ja potrosio 1000 dinara kredita na "hvala" svima onima koji su mi poslali poruku da su glasali i navijali za nas. Da ne pominjem cetiri devojke koje idu u skolu, pa rodbinu, pa drugare, pa vrsnjake...
Opet, ne bih da gresim dusu... Oni kazu da je to "...uzet uzorak i da je mogucnost greske mozda 1%...".
Iskreno, bas me briga, osim sto bih mozda voleo da Negativ ili Trkulja eventualno predstavljaju zemlju na Eurosongu. Nas plasman realno moze da se popravi samo za jedno mesto, a posto nam to apsolutno nista ne znaci, ne bih kvario srecu gospodjici ispred nas, kojoj to svakako vise znaci
Mada, moram priznati da me kopka tacan broj pristiglih glasova i sta je bilo sa onim glasovima koji nisu stigli, a kredit je iipak skinut sa racuna.
Zaista nemam nikakva konkretna saznanja, a posto svi imaju "pouzdane sumnje", ja cu se ovaj put uzdrzati od istih