Pa ja kada sam rekao sto sam rekao, stvarno sam to i mislio. 20005. je godina koju bih najradije zaboravio jer ne mogu da se setim 2 dobre pesme, ako je i njih bilo.
Evo, Mare, da ne bude hipoteticka prica, reci koja je to bila pesma u pitanju da ne bih morao ja sada da kopam po arhivi. Mozemo je uploadovati ovde, pa ce ljudi sami doneti zakljucak, kako to uvek i urade.
Ja nikada ne prozivam nikoga, a da to nema cisto veze sa samom istinom o poslu kojim se bavim. Dakle, ja iznosim cinjenicno stanje, onako, kako mi savest nalaze. Uvek je moguce da moj ukus nije referentan, jer sam ja i odrastao "na" i preferiram drugaciju muziku od one koja je u domacoj festivalskoj ponudi proteklih desetak godina. Da ne bude zabune, ja sam isto kao sto sam radio Sunflower 2005.. , radio i onaj 2006. (koji se istina nije video, ali cu uskoro uploadovati desetak klipova na Youtube) i otvoreno kazem, da je 2006. bila 20 puta bolja od 2005. Jos preciznije, verujem da se nikada u istoriji festivala na ovim prostorima, nije desio tragicniji od onoga kod nas 2005. i cvrsto stojim iza toga sto kazem. Naravno, ne mozes naterati ljude da pisu uvek dobre pesme, pa se uvek zadese dobre i lose godine, cak i na vecim festivalima, poput Sanrema ove godine.
Pozdrav!
Stvarno ocekujem da kazes o kojoj si pesmi pricao
EDIT:
U medjuvremenu sam se ipak setio 3 pesme, ali mislim da ne bi bilo u redu da ja javno imenujem moje favorite. Ovo sam napisao samo da mi opet savest bude mirna