View Single Post
Old 09-03-2007, 05:30 PM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Snimanje vokala - Koje predpojačalo !!?

Quote:
Originally Posted by korguser2001 View Post
Idekius, Davorman i ostale kolege koji puno znaju,

šta se više isplati izmedju ova dva preampa za kućni studio ?
Idekius ne zna bas puno, jer i sam po pet puta mesecno menja misljenje , ali, da sada kupujem preamp, iz te klase ne bih uzeo ni jedan od ta dva...
Uzeo bih FMR RNP , koji nisam imao prilike da chujem, ali su u vezi njega misljenja najmanje podeljena, dobio je stvarno puno pohvala i zaista uliva poverenje. Problem je sto ga je tesko naci u evropi... Ako imas nekoga u USA, ne bi trebalo da bude problem...

Ne bi bilo lose i da pogledas ima li nesto za te pare od firme TOFT, posto nisu skupi, a to bi takodje trebalo O.K. da radi...

Groove Tubes "The Brick" takodje nije skup, a trebalo da za te pare bude sasvim O.K...

Pogledaj takodje ima li nesto u tom cenovnom rangu od firme SPL... recimo onaj stariji model GoldMike... dakle ne MK2, vec 9844... njegova cena je bila bas niska, samo ne znam da li je povuchen iz proizvodnje i ima li ga jos uvek u prodaji...

Sto se mene tice, ja bih uzeo FMR RNP, opet ponavljam da nisam imao prilike da ga chujem, ali... dobio je odlicne kritike u velikim kolichinama

Last edited by idekius; 09-03-2007 at 06:07 PM.
idekius is offline   Reply With Quote