View Single Post
Old 01-03-2007, 09:06 PM   #29
bickomir
Junior Member

Default Re: Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe..

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
hvala na infu, vecina cijena je tu u ballparku sto sam ocekivao. sto se tice ovog restauratora.. sa summingom, za te pare se moze svasta.. npr. API 7600 sistem.. i dodajes iz siroke ponude API500 formata.

ok, ima li stogod drugo (staro) sto se da malo srediti, osim SSLa?

vazan mi je veliki headroom. a ne treba mi comp po kanalu. uz ova tri GSSLa i rnc, mozda ubodem jedan purple mc77. i to mi je dosta.

@bicko: da cuo sam, prijatelj mi radi na HRTu na 4000G svaki dan i svako malo je popravljaju. ali i 2kom novih C200 stalno su u kvaru.. hehe.

jedan od mojih (potencijalnih) kompanjona odlicno popravlja miksere, i kuzisvu tu elektroniku, ali opet.. imas pravo mozda je to previse zjbncje
Čuj te?ko mi je dati neki savjet dok ne bude? malo precizniji u opisu onoga ?to ?eli?.
Koliko staro je staro, za koju namjenu ti treba, dali ti je bitna veličina, dali ti je bitna kvaliteta preampova, dali ti treba patchbay, koja lova, da li treba? automatizaciju itd.
Ili basically ?eli? summing mixer za DAW.
Inače i meni dođe svakih ?est mjeseci da odem i naručim neku mrcinu "what the hell", ali nakon par dana me prođe.
bickomir is offline   Reply With Quote