View Single Post
Old 25-02-2007, 03:19 PM   #33
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Beovizija-Evrosong 2007

A znas zasto sam to pitao?
Zato sto ja svake godine muku mucim sa razlicitim masterima pesama na festivalu i kada zahtevam da se nesto utisa, to mora da se uradi. Naravno, ja uvek to prvo prepustim onome ko je to i radio, jer je to zvucno bolje da se utisa pre nego posle, ali ako neko odbije, ja utisam sam. Isto tako, kad mi neko zatrazi da utisam snimak, ja sam spreman da mu izadjem u susret tacno onoliko koliko on to zahteva, zato sto znam da je to najbolje za sve, ali da "omeksam" pesmu u kojoj imas bubanj, bas, dve gitare, solo i klinke koje pevaju agresivno, bi znacilo da sednem i sve smislim ispocetka sa drugom pesmom i drugim izvodjacem...
I to nas jos jednom vraca na temu oko festivala i izakulisnih radnji. Kao sto obicno i biva, svaka prica ima dva kraja. Kad neko vidi da nisi kupac, i ne pokusava da ti ista proda. Ili pokusa, pa odustane, sto ce reci da nisu krivi samo "prodavci", vec i kupci, mozda cak i vise. Ko veruje u sebe i svoj rad, njemu je uvek sve jasno i ne pristaje ni na sta manje od toga, pa tacno po cenu ne ucestvovanja.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote