He, he... dobro je da chujem Oggy-ja u svom normalnom tonu, a taman sam pomislio da ga je obuzela tamna strana

i da je pocheo da pravda izvesne likove

koji primenjuju strategije tipa: "Ja bolju pesmu u zivotu nisam chuo, ja cu se zaloziti da pesma prodje jer je fantasticna i decko jako lepo peva

... samo, ne valja splash chinela, ali... nista za to... imam coveka koji ce vam to dovesti u red uz skromnu nadoknadu od 600.000 $ i dve kese dimljenih svinjskih kozurica"
A znam da Oggy to zna i da smo vise puta telefonom prichali na tu temu i krstili se levom i desnom rukom, a krstio se i mali Munja, Oggy-jev psic
Ima tu stvarno previshe gaf-ova od kojih mnogi i nisu za prichu, ali... ima i onoga sto je svako mogao da vidi... Npr. kad predsednik zirija na Beoviziji (inace clan ovog foruma) izadje i kaze nesto tipa "Lepo ste se obukli deco, nasminkali, skakali... samo, di su vam pesme i zasto neko ne otpeva nesto?" (na moje veliko odusevljenje, jer je covek javno rekao jednu veliku istinu)

A potom voditeljka "vadi fleke" sa "..eto, predsednik zirija je bio malo vise kritichan..."...

VRH!!! To je prica koja vec moze da se podvede pod urbane legende!
Ili... "Po glasovima publike je pobedio...", a kamera snima na stolu neotvorenu kutiju sa glasovima publike

Omanji zajeb
Dobar je stos bio i u Budvi 2005-te... kad je ceo hotel brujao od pricha kako je nagrada za "Mediteranski Zvuk" smisljena zbog grupe "Makadam" i Vajte, koji su dosli sa elementarnom nepogodom od pesme, pa je potpuno nemoguce nagraditi ih ( a to se nekako mora

) i na kraju zaista "Makadam" i Vajta dobiju tu nagradu...
Pamticu i izvesnog bucka koji je na istoj manifestaciji ljushtio sladolede kao nezdrav i zabavljao sve nas prisutne svojim enormnim falshiranjem... Definitivno nije upao kao "kvalitetan izvodjach", ali, slutim da je to sto mu je pesmu radio umetnicki direktor festivala imalo nekog uticaja

, a mozda i nije... ko bi to znao