Quote:
Originally Posted by Mitjovan
Iz ove price zakljucujem da maltene nema postenog festivala u zemlji (osim Oggyjevog  )
Da li prosecni "klinac" tj "klinci" mogu da prodju/ucestvuju/pobede na festivalu ako zaista imaju dobru pesmu, to mene interesuje
Anonimusi, niko ne stoji iza ledja, samo dobre pesme... Da li ovakvi ljudi mogu da urade nesto u ovoj zemlji?
|
Jos uvek sam na probi
Nisam to pokusao da kazem, zato sto to nije MOJ festival vec festival na kome radim kao muzicki direktor iliti tehnicko lice, sto nema veze sa organizacijom. Licno slusam svaku pesmu i naravno da ima onih koje ulaze preko veze, ali se ne desava da pesmu koja nam se svidi odbijemo. Barem se to nije desilo od kada ja radim na tom mestu.
Na zrenjaninskom festivalu neafirmisani izvodjaci placaju kotizaciju poslednje dve godine i to nije tajna, ali ona iznosi otprilike pola iznosa koji oni potrose za garderobu to vece, te nije nesto strasno, a od tih para se pokrivaju "zvezde". Na zalost, festival iza koga ne stoje ozbiljne pare, ne moze da pokrije sve troskove, ali ako bude ikada bilo takvih uslova, veruj mi da je to mnogo jednostavnije za sve. I ucesnici bi prosli za dz i organizatori bi uzeli ozbiljnu lovu, a i za mene bi se tu naslo nesto ozbiljnije od ovoga sto je do sada bilo. Na zalost, svi mozemo samo da se nadamo tome..