Pre isteka konkursa ili pre objavljivanja rezultata? Rezultati su bili poznati i malo ranije. Sekretarica iz RTS (ili cega vec) je zvala dan-dva pre nego je to izaslo u Blicu, da nas obavesti.
Ja stvarno niti mogu, niti zelim da pricam u bilo cije ime osim u svoje, jer jedino tu mogu da stojim iza onoga sto sam rekao.
Subjektivni utisak mi govori da je do sada proteklo sve uglavnom korektno i da situacija nije ni priblizna situacijama od ranije. Na RTS forumu su vec pocela lobiranja i pojavili su se "placenici" registrovani da reklamiraju odredjene numere i izvodjace, ali ja mogu da razumem te ljude (donekle). Oni u tome vide jedini nacin svoje promocije i mesto gde mogu da se dokazu, pa onda nista ne prepustaju slucaju.
KAo sto vec rekoh to ranije, shvataju to preozbiljno...
Mi smo poslali pesmu, prosli, nastupicemo tamo i radimo na tome da to bude OK, ali nikako ne mislim da bi to trebalo da bude nesto za sta cemo tvrditi da je vrhunski domet. Muziku svakako radimo, plocu svakako spremamo, pa ako usput mozemo da to negde malo i pustimo, super.
Svakako, ni Eurosong nije manifestacija na kojoj se pojavljuju umetnicka dela visoke vrednosti, tako da ako sve sagledamo iz tog ugla, mozda shvatimo da cela prica i nije tako strasna.
Ja bih se rado upustio u drugi vid komentarisanja, ali to ne smem jer ne bi bilo korektno... Moram nekog pod hitno da nazovem i uradim to u "cetiri oka"