Quote:
Mi nismo ni svesni kojim se trikovima sluze. A to smislja vojska ljudi i kosta para!!! Kapitalizam sine!!
|
Ma znam ja sve to, nego mi se dopao ovaj trip konkretno, jer se nekako uklapa u koncept albuma, i u stvari daje atmosferu kao produzhenje omota albuma. Marketing ko martketing, ali mi se ovaj trip dopada.
Quote:
Cuo sam sa tog izlazeceg albuma te dve stvari koje i stoje na myspace-u...
Povratak u stari NIN zvuk, mada je Trent Reznor u sada nekoj novoj koncepciji.
Po meni, produkcijski veoma slabo ako ga uporedimo sa ranijim radovima, ali je mozda i sam hteo takav zvuk namerno da postigne. U ovim novim stvarima RMS mu ide i do -6db gde se totalno gubi definicija jer sve pliva u clipping-u..
Nije loshe, ali mislim da je on najbolje od sebe dao.
|
Te dve pesme nisu ne?to ni meni, "iscurela" je sada i treća pesma koja mi je znatno bolja od ove dve "Me, I'm not", skinuo sam je sa nekog torrenta. navodno je skoro ceo album urađen samo na laptopu, hteo je da se ograniči tehnički da vidi ?ta će dobiti. Btw meni "With teeth" na primer nije uop?te toliko lo? album koliko ga neki pljuju, nisam ga do?iveo kao neki veliki podbačaj, vi?e kao promenu.
Quote:
Trent Reznor je lud lik, cuo sam da uvek sa sobom cima svoje dodatno ozvuchenje, koje se kachi bez obzira na ponudjeni setup. Zato mu i koncerti zvuche bolje nego na cd-u.
|
Ne znam koliko mu je to praktično i kako prenosi toliki broj kutija? U USA u redu ali ne znam za evropu, ne?to ne verujem da je prenosio svu opremu iz USA, a ako za evropu iznajmljuje opremu koju koristi, onda ne vidim ?ta mu znači da iznajmi na jednom mestu pa nosa unaokolo kad sa obzirom da svira u glavnom u većim gradovima mo?e i tamo da se nađe ono ?to bi recimo zahtevao po ugovoru.