View Single Post
Old 11-02-2007, 05:40 AM   #23
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

Default Re: NetLabel izdavaci

Quote:
Originally Posted by alavuk
...mozda bi najkompetentniji bio da odgovori i da potrepi i da me ispravi zoki nikolic iz noise destruction-a posto je on veliki "dinosaurus" na nasoj elektronskoj sceni , kakva je iskustva imao sa izdavacima na vinilu i sta su sve uslovljavali i neka to uporedi sa ovim mojim slucajem tj neka kaze sta misli o net labela-u...
dinosaurus,ha?..zapamtiću ti ovo

mislim da je bolje da ne pričam kako je to izgledalo biti ledolomac za elektronske pravce 90tih ovde...preskočiću taj deo..nama je lepo krenulo kada smo 1997.objavili prvi single za nemački NEUFORM pa potom još 2 sledeće godine..u međuvremenu smo ostvarili i super saradnju sa gos'n Vojom iz HMK koji nas je krenuo gurati počevši od BELGRADE-IN CLUBBING WE TRUST kompilacije,preko još nekoliko cd kompilacija a u planu je bio i 12" sa remix-ima DARREN PRICE-a i SCAN X-a.Takođe smo trebali da idemo na MIDEM a i live act na SONAR festivalu je bio u dogovorima....e,da bilo je divno.
ALI...dolazi nam 1999. i prokleto bombardovanje i sve je otišlo u lepi k**ac..just like that-nikoga više nismo interesovali..tek posle nekog vremena kada smo ponovo ostvarili kontakt sa NEUFORM videli smo koliko su se stvari izmenile-njihova cela ekipa je otišla da radi neke druge poslove a ovi novi što su došli nisu imali pojma ni ko smo ni šta smo ni šta će uopšte da rade..i tako to puče zauvek..od tada smo vijali izdavača i imali par prilika,međutim izuzetno klimavo i neozbiljno..iskreno-ja sam skroz odustao od izdavanja napolju-netlabel,digitalni,ploče,cd whatever..posvetio sam se radu na muzici za TV,FILM, i ostalo što je DA BEAR nabrojao..zaradi se kinte.Ima i nekih ponuda za izdanja na digitalnim labelima (BLACKSOUL MUSIC) koje razmatram-možda i bude nešto.Tu i tamo uradim neki remix i razmišljao sam da pokrenem svoj label ali trenutno ni mnogo jači i aktuelniji likovi (kod nas MARKO NASTIĆ) nisu baš nešto presretni prodajom-više imaju kinte od tezge po klubovima.
Uzevši to u obzir-moja preporuka je PROMOCIJA sebe i svog rada (na sve načine) pa kad ljudi upoznaju vaš rad onda dobar menager da vam nađe što više gigova jer jedino tako vidim neku satisfakciju i kintu od toga za sve koji se bave elektronikom(pod uslovom da ih ne mrzi da putuju i nastupaju.)

kad smo već kod ove kraće revizije moje karijere,ŠTA BI SA "KO JE KO NA RUMSKOM" thread-om?

Last edited by DADDY Z; 11-02-2007 at 07:00 AM.
DADDY Z is offline   Reply With Quote