View Single Post
Old 09-02-2007, 11:02 AM   #44
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: NAMM klavijature..

Quote:
Originally Posted by slowstar
Alal vam vera momci,
vidim da se "frljate" sa skupim softom, kao da ga dzabe dobijate...
Nije valjda zaista tako?
Naravno da nije.. ...

Quote:
Ja sam na MAC-u, i sav svoj osnovni software sam pazario legalno, iako priznajem da sam poneki sample u AKAI formatu dobio na "poklon"
Hajde da ne raspravljamo o ovome. U osnovi, ono shto si ti rekao je: ''kurva sam, ali nisam velika kao vi'' .. (figurativno recheno naravno, nemoj molim te da se uvredish )

Quote:
Ipak, ne mogu da razumem ljude koji sav svoj soft "nabavljaju" na piratski nacin, i ne pristajem na logiku "try before buy" na domaci nacin, jer mislim, i pored toga sto nisam svetac ni u kome pogledu, da je to najobicnija kradja,
potpuno ista kao da ste nekom zavukli ruku u dzep...(u ovom slucaju su to ljudi ili ekipe koji su mnoge dane i besane noci proveli pokusavajuci da naprave sto je moguce bolji i efikasniji soft), i mislim da su i oni zasluzili da od toga mogu kako tako da zive...
Jadni oni, pa nemaju za opstanak.. Ne verujem da su ovaj deo sveta uopshte imali u planu kada su prichali o distibuciji i prodaji... mozda jednog dana, kada nam standard skochi za 10x (pa odnos srbija:amerika bude 1:1) i kada nas ucrtaju na kartu sveta, i najzad kada budem naplatio sat i po vremena obichne klubske svirke 100$... hm..mooozda

Last edited by MHz; 09-02-2007 at 11:07 AM.
MHz is offline   Reply With Quote