Nije Aster nego Apollo, nije DSN-5754 nego DSN-5745, nije lo?a nego je odlična.
A da se prodaje, prodaje se... Kod nas preko Marića,
http://www.maric.co.yu/srp/proizvodi...372&l2=3&l3=42 .
To jeste hi-gain gitara, ali je vrat odlično izrađen (neck-thru), na njoj su javor, palisander, orah i hrast, fini? je boli glava. Stvarno dijamant u pra?ini (uobičajene Marićeve ponude). Sada će da zvuči kao da preterujem, ali tako dobro odrađene pragove, tako dobar palisander nisam video ni na čemu ?to ne dolazi direktno iz Amerike. Znam da previ?e "hvalospevim", ali za ovo vam dobar stojim.
Ajde da bar dodam lo?e strane... Ne izgleda tako u?ivo jer joj je hardver srebrn, ne zlatan. Magneti su napravljeni potpuno zatvoreni - verovatno su u pitanju "aktivci" koji nisu povezani na nekakav baterijski boost nego su samo stavljeni takvi kakvi su (kao Fenderovi Lace Sensori na nekim modelima). Zvuk... je vrlo specifičan. Blank zvuk gitare. Nemojte pogre?no da me razumete, to je sjajno za "machinegun" d?d?d?d?d?d?, ali nema tu ba? previ?e onog posebnog karaktera tona - nije ona ni Strat ni Gibson, znate na ?ta mislim? Hoću da ka?em, zvuk joj - nasuvo, naravno - nije "poseban", karakterističan...
No onda smo je priboli na ultragain seting jednog Rolanda u radnji i - to je to, za to je i napravljena - da vozi te?ku struju.