View Single Post
Old 06-02-2007, 12:23 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: gde naci akustichara ??

Quote:
Originally Posted by pinga
ovime sam se ja vodio, soba mi je mala pa ne bi josh vishe da je upropastim nego bi da mi neko kahze koje i koliko materijala da stavljam na zid i da ne chujem "zvonj" a da je opet ne ogluvim previshe .. i da imam i taj problem shto su mi ulazna vrata iza ledja shto tje reci bitje prekrsheno i pravilo celovitisti zadnjeg zida .. mnogo me tu stvari buni i plashi a nemam puno para da experimentishem sa ovim i onim nego hocu da nadjem neko reshenje koje je najbolje za to shto imam, znam da to nece biti dovoljno dobro al bice bolje od onoga shto imam sad ..
Slusaj, ona "pravila" koja sam napisao nisu nikakve zapovesti... vec sam pricao po Forumu da niko ne treba da ulazi u svoju sobu od 2x2m kroz prozor zbog neke "akustike"... pravila se konkretno ticu situacija gde prostor postoji, gde nije mali, i novac nije mali koji se u akustiku ulaze... a ima i takvih...
U ovom tvom slucaju je i mala pomoc tvojim usima znacajna... i to je sasvim druga prica...

Pogledaj Ivanovo resenje, izmodifikuj ga prema svojim mogucnostima i ne brini puno... to ti je NAJBOLJE sto mozes uraditi sa svojom sobicom... sve preko toga je bacanje para...

Na kraju radis sam i uzivas u tome... nadji nekog vicnog stolarskim ili tesarskim vestinama, da ti pomogne, ako sam nisi mnogo vican... pa i njemu pokazi slike sa foruma... ako je iole iskusan, shvatice poentu

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote