Quote:
Originally Posted by pinga
ovime sam se ja vodio, soba mi je mala pa ne bi josh vishe da je upropastim nego bi da mi neko kahze koje i koliko materijala da stavljam na zid i da ne chujem "zvonj" a da je opet ne ogluvim previshe .. i da imam i taj problem shto su mi ulazna vrata iza ledja shto tje reci bitje prekrsheno i pravilo celovitisti zadnjeg zida .. mnogo me tu stvari buni i plashi a nemam puno para da experimentishem sa ovim i onim nego hocu da nadjem neko reshenje koje je najbolje za to shto imam, znam da to nece biti dovoljno dobro al bice bolje od onoga shto imam sad ..
|
Slusaj, ona "pravila" koja sam napisao nisu nikakve zapovesti... vec sam pricao po Forumu da niko ne treba da ulazi u svoju sobu od 2x2m kroz prozor zbog neke "akustike"... pravila se konkretno ticu situacija gde prostor postoji, gde nije mali, i novac nije mali koji se u akustiku ulaze... a ima i takvih...
U ovom tvom slucaju je i mala pomoc tvojim usima znacajna... i to je sasvim druga prica...
Pogledaj Ivanovo resenje, izmodifikuj ga prema svojim mogucnostima i ne brini puno... to ti je NAJBOLJE sto mozes uraditi sa svojom sobicom... sve preko toga je bacanje para...
Na kraju radis sam i uzivas u tome... nadji nekog vicnog stolarskim ili tesarskim vestinama, da ti pomogne, ako sam nisi mnogo vican... pa i njemu pokazi slike sa foruma... ako je iole iskusan, shvatice poentu
pozdrav
bogi