Re: gde naci akustichara ??
ovime sam se ja vodio, soba mi je mala pa ne bi josh vishe da je upropastim nego bi da mi neko kahze koje i koliko materijala da stavljam na zid i da ne chujem "zvonj" a da je opet ne ogluvim previshe .. i da imam i taj problem shto su mi ulazna vrata iza ledja shto tje reci bitje prekrsheno i pravilo celovitisti zadnjeg zida .. mnogo me tu stvari buni i plashi a nemam puno para da experimentishem sa ovim i onim nego hocu da nadjem neko reshenje koje je najbolje za to shto imam, znam da to nece biti dovoljno dobro al bice bolje od onoga shto imam sad ..
chitao sam detaljno taj ivanov post i meni se chini da on tu sve vreme pricha o gluvoj sobi jer koliko sam primetio njemu je cela ta soba koju naziva studio od tog azmafona il kako se vec zove a kad sam video sliku njegove prostorije za mix deluje mi da to uopshte nije ta prostorija jer azmafona nigde nije bilo i onda mi je ostalo nejasno koje materijale treba da ima soba za slushanje .. u toj sobi za azmafonom koliko sam primetio ima samo mikrofon a meni treba prostorija za slushanje i mix a ne gluva soba..
Last edited by pinga; 06-02-2007 at 12:22 PM.
|