Thread: Aston gitare
View Single Post
Old 04-02-2007, 01:33 PM   #1
blags
Member

Default Aston gitare

Prije par dana naletih u jednom music shop-u na aston gitaru.U pitanju je kao deluxe serija model DSN-5754 izgledom lici na nesto izmedju Carvin i Warrior gitara, izradjena je iz jednog komada drveta,floyd rose,1 humbucker i 2 singla i za cijenu (340 evra) uopste ne radi lose.Lik u prodavnici mi rece da su u pitanju korejske gitare, da je u pitanju nova firma i da su zato tako jeftine a inace su u klasi gitara od 750 evra(standardna trgovacka)Da li je neko imao iskustva sa doticnim instrumentima?Na internetu ih nema,jedino sam na Harmony Centralu nasao review njihove kopije telekastera.Navodno su najprodavaniji instrumenti u Srbiji prosle godine(takodje informacija od trgovca).Na prvi pogled instrument je dosta dobro izradjen(ako izuzmemo sitnu prelakiranu piljevinu kod neck pickup-a ha ,ha,ha,)ali ako uymemo u obzir da je to ipak prvi i relativno kratak pogled covjeka koji je sviranje batalio pre nekog vremena i nije bas u toku ne bih zelio da se zaletim pa da mi nakon godinu dana odu pragovi a gitara pocne zujati(nemam povjerenja u zute narode osim Japance posto je na poledjini kataloga pored firme iz Seula ?rient Musical Instuments navedena i firma iz Shangaja Tairong Musical Instruments)
blags is offline   Reply With Quote