View Single Post
Old 03-02-2007, 01:44 PM   #9
Slavisha
Junior Member

Slavisha's Avatar

Default Re: Bugera Pojačala - Behringer Jači Od Mesa BoogieA!

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ja sam poprilično skeptičan, Behringer najbolje funkcioni?e kad se radi o ?tanc varijanti i jednostavnoj elektronici jer je tu najmanja mogućnost gre?ke. Kontrola kvaliteta im je uvek bila očajna. Ozbiljno lampa?ko pojačalo je ipak sofisticirana sprava i postoji razlog za?to su ozbiljna pojačala skupa. Kao uzme? Bugeru i treba da misli? da li će ti raditi kad stigne? na svirku ili ne?to krene da ti zuji ničim izazvano i slične stvari? Bojim se samo da će to da uradi za pojačala isto ?to je uradilo i u nekim drugim oblastima... Prisiliće ozbiljne proizvođače da obaraju cene a to će značiti nu?nost proizvodnje pa će na kraju da bude da svi sele proizvodnju u kinu, a ozbiljni modeli će se praviti i dalje kako treba ali će biti mo?da jo? i skuplji kao ?atro "Custom shop" varijanta. Nem pojma...Videćemo ?ta će biti. U nekim oblastima je to dovelo do pozitivne demistifikacije i dobitka za krajnjeg kupca, recimo kod mikrofona, a negde je to presipanje iz ?upljeg u prazno.
Pa, ni ja nisam bash poverljiv shto se tiche Behringera, ali... Moja drugar je skoro kupio Behringer AC112, sa lampom u pretpojachalu... Moram retji da skroz prihvatljivo radi. Ima i procesor u sebi, tako da je za svirke skroz ok reshenje i vredi isprobati ga. A koshta oko 260 evra. Skoro ga je kupio, pa ne znam koliko je pouzdan, ali hotju da kazem da ne treba suditi po imenu koje nosi na sebi. I pored toga, ima neverovatno dobre kritike...
Ne kazem ja da je to strashno dobro pojachalo, ali koliko para toliko muzike. A ponavljam, skroz fino radi...

Sve u svemu, kada stigne Bugera, rado tju je probati... Chisto iz radoznalosti...