Quote:
Originally Posted by kVu
naravno... nego je meni odma palo na pamet kako bi roknuo u outboard kad bi se odbacio od konzole sa stolicom na tockice 
|
Druga je prica potpuno kada skoro svaki santimetar u reziji dozivis kao muku nevidjenu u smislu da:
1. Rezija ima potencijal da maksimalno dobro zvuci za 5.1 surround (!) na mestu mixing inzenjera.
2. Imas jos dva odlicna (stereo) slusanja iza reka... koji smo sa malim ispustom pretvorili u "shank" gde mozes spustiti svoje stvari a sedis na barskoj stolici... itd... a pri tom nemas totalno ludilo na bassu... (gomila slusanja za "goste" ima taj problem)
3. (znaci tek treci prioritet) da mixing inzenjer ima
dovoljno prostora da funkcionise (Bitchova svest mi je oprostila za klavijature, u to sam siguran, ali se bojim podsvesti....)
Ako zbog svega ovoga, covek koji tamo radi mora da smrsa... nisam to video kao neki znacajan problem... ja sam inace jos veci od Bitcha i dosta se vesto provlacim... verovatno zato sto sam tabanao po tom prostoru poprilicno....
Ponavljam, ako se u zvuku cuje najmanje kompromisa... a to je definitivna cinjenica... ja mogu samo da budem zadovoljan i ponosan na ovo, nasih ruku, delo (nasih... podrazumevam sve ucesnike, ukljucujuci i nesrecne stolare... koji su ga na kraju zavrsili...)
Prema tome, dabome,

skakanje na stolici sa tockicima, nije zabranjeno... jedino moze da kosta... prilicno...
Mogu ja da zivim sa tim kompromisom... veruj mi!
pozdrav
bogi