View Single Post
Old 31-01-2007, 10:33 PM   #25
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po

evo topica za mene

@ Aita: istina je da ne treba ljude demotivirati i u njima izazivati negativne reakcije, ali je jednako tako istina da ih ne treba niti hvaliti kada njihov rad to ne zasluzhuje. Ako smijem primjetiti ovdje se radi o nezgodnoj kombinaciji "hrabrog" naslova topica, "talentiranog" username-a i pomalo ironichne samouvjerenosti u ishod kritike.

Mozhda se danas i naljuti, ali uz imalo mozga vech "sutra" che mu biti drago shto se ovo desilo. Sljedechi put che nastupiti drugachije, a shvatit che i da na glazbi treba josh poraditi ako zheli dobiti dobru kritiku od kolega.

Kao shto je Oggy lijepo primjetio... puno je likova koi bi danonochno davili ako ih krenemo tapshati po ramenima na svaki ovakav ispad. Drushtvo je dobro koliko i njegov najslabiji chlan. Samo se kritikom stizhe do savrshenog drushtva. A to je upravo ono shto svuda nedostaje.

Poshto znam da mnogi obozhavaju kad citiram...

The most advanced technologies and craftsmanship bring us, at best, up to the super-chimpanzee level. Actually, the gap between, say, Plato or Nietzsche and the average human is greater than the gap between that chimpanzee and the average human.
Pierre Grimes (Waking Life)