Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po
Da li to znaci da svako kome se digne, moze da nam sedne na glavu, a mi treba da cutimo da ga ne bi sputali?
Tesko...
U pretezno muskim okruzenjima postoji kategorija "cebovanje" kojoj podleze svako ko misli da je bolji od svih "samo zato".
Ovo je bio jedan suptilan oblik cebovanja gde je ekipa decku na jedan duhovit nacin stavila do znanja da stvari ne stoje bas tako kako je on to zamislio.
Niko ga nije sputao ni u cemu. Ako je pametan, shvatice to kao prijateljski savet, a ako ne... Nije ni bitno.
Znam da tebi teta Anita to izgleda malo surovo i da ti radi onaj majcinski zastitnicki instinkt, ali niko ovde nije imao ni blizu losu nameru. Kao sto neke stvari mozes da uradis samo u zanosu, tako neke stvari nikada ne mozes da uradis ako nisi cvrsto na zemlji. To sto je neki dokoni psiholog rekao da ne sme da se iznose negativni komentari na neciji rad, ne znaci da je to istina, te takodje ne znaci da se toga slepo mozemo pridrzavati. Ako nesto nije u redu, postenije je to reci coveku, nego mu stvoriti privid da je najbolji na svetu. Na taj nacin ce da sebe mnogo bolje kanalise i naucice da istice svoje vrline, a ne mane.
Pozdrav svima!
|