Quote:
Originally Posted by idekius
Svi koje poznajem, a koriste Giga Studio, koriste ga na odvojenom rachunaru, na kojem je samo Giga Studio, pa obicno taj comp vezu preko system link-a (Steinberg V-Stack)...
Moguce da nekome radi i na rachunaru na kojem su i programi, plug-ovi, ali ja to jos nisam video... ako ima nekoga na forumu da mu sve to funkcionise na normalnom DAW PC-u, neka se javi i objasni kako je to uradio... bilo bi mi od koristi, posto prakticno i realno Giga Studio 3 nisam ni mogao da probam... zbog navedenog problema...
|
Milsim da je Giga studio i zamisljen kao " hardverski " i kad mu vidis koncepciju onoga sto se vidi na ekranu , prilicno zauzima ceo ekran i nekako se oseca da je pravljen da bude glavni u racunaru tj , da lepo uzmes neku masinu koju napravis da bude sempler , nakrcas je onime sto je bitno ( ram , hardovi ) i palis je kad ti trebaju neke straobalno ogromne banke ili sl ....
Za ove poslove u racunaru ( kao instrument ) stvarno je kontakt super .... a zauzima i daleko manje resursa ( bar kod mene )
Pozdrav