View Single Post
Old 28-01-2007, 11:01 AM   #7
Goran
Stara Rumski Elita 2003.

Goran's Avatar

Default Re: Novi Kurzweil na NAMM-u

Ja pokusah da se nasalim ali ...

Mislim da se nismo razumjeli. Moj najmiliji sint do sada je K2000. Nijedan sint tog tipa ne moze da da toliko prostora za kreativnost i ideje, cak i najludje moguce. Cak je tako i koncipiran da te navodi da zaboravis na svu "kupovnu" muziku i pokrenes mozak. Upravo zbog tih razlika ga uveliko i koristi i Peter Gabriel (koji btw svira klavir i ostale boje sa njega kroz stari Korg G4 Leslie simulator da bi dobio taj darkness koji zeli) i vecina pravih umjetnika danas. Upravo zbog toga i nije pogodan za svirke tzv "Mile, idemo, shurenje" kod kojih okrenes wheel na Rolandu JV2080 i imas sve sto ti treba u tom momentu.
Iskreno, dosta sam razmisljao o kupovini K2661 (to Bitch najbolje zna). Mislim da ce ovaj proizvod ipak malo da uzdrma kompletnu postojecu situaciju.
I pored toga, mislim da su se na ovaj thread javili ljudi koji nisu htjeli da blate ovu firmu i proizvod, vec da izraze zaljenje zbog nekih stvari koje bi bilo super da se dese a nisu se desile (@SlowStar je itekako kompetentan da o tome prica)

Jedva cekam da probam spravu. Treba natjerati Idzija da dotjera to u Artist.
Goran is offline   Reply With Quote