View Single Post
Old 26-01-2007, 11:43 PM   #9
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: Matichna plocha PCI/PCI express problem

Quote:
Originally Posted by HeatMan
aham.. hvala hvala.. al opet me nisi skapirao u potpunosti..

meni treba 1 PCI i shto vishe PCIe slotova.. ako mozze vishe od 4 kul.. ako ne mozze opet kul.. sad cu da vidim za ove ploche shto si mi predlozzio..

a eureku sam mislio da naruchujem iz inostranstva.. pa rek'o.. ako neko ima neki kontakt.. pa da naruchim.. \

ne znam.. ono.. meni treba shto kvalitetnije.. ne ono "budged ver." nego stvarno da shljaka kako treba.. a ako ima boljih kucishta (to vec placam pa bi voleo da bude neka normalna cena) vi mi preporuchite...

pozdrav
P5B Deluxe ima dodatna 2PCI-e slota (pored jednog 16x imas jedan 4x i jedan 1x). Ali zato P5B-E ima dodatna 3PCI-E (sva tri 1x) pored 3PCI cini ukupno 6 slotova za prosirenja.

Sto se kucista tice, nemas pojma koliko si u zabludi da je skuplje i najbolje. Mi smo ocekivali da ce oko Eureke biti manje posla (jer eto kuciste toliko kosta). Pored toga sto su aluminijska kucista nesto losije rjesenja od celicnih (celicna ipak manje rezonuju jer su "masivnija") ispostavilo se da im interna konstrukcija ne dozvoljava stavljanje dovoljno debelog damping sundjera, da im rjesenja za vjesanja diskova nisu bas najbolja (pa smo morali umetati nase sundjeraste improvizovane apsorbere), da im je otvor na bocnoj stranici i suvise veliki (mora se zatvoriti zbog toga sto ti sva buka iznutra tuda pobjegne...ocekivali smo da ce tu biti prozor od pleksiglasa), tako da sve u svemu, s obzirom da kosta skoro 5 puta vise od naseg modifikovanog Duke-a, a da su po trazenim karakteristikama tu negdje (osim sto je Eureka daleko prostranija...ali ruDAW se ionako nece svakodnevno otvarati da bi se mjenjale karte, dodavala memorije, ili mjenjali diskovi) i nije nas nesto odusevilo (ali izgledom zaista pleni, sto jes jes ). Znaci, iskreno, ne mogu da ti preporucim nista bolje od naseg modifikovanog Duke-a, jer prosto, nismo jos ni naletili na nista mnogo bolje.

diviner is offline   Reply With Quote