View Single Post
Old 26-01-2007, 10:16 AM   #9
darxx
Junior Member

darxx's Avatar

Default Re: Mikrofon za Live????

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
Dobrodo?ao na Rumski...

Poku?aj biti malo precizniji kad postavlja? pitanje.

Treba ti mikrofon za live nastupe KOGA?!?

Pretpostavljam da je za pjevača(icu), ali ajde da ne nagađamo...
Hvala na dobrodo?lici,iako sam vec odavno stigao....
Dakle radi se o mu?kom vokalu ovom slucaju o meni.Trenutno koristim Shure Sm 58 (mexico) s kojim nije da nisam zadovoljan ali mi se cini u odnosu na druge mikrofone u bendu kao da nema snage.U par navrata sam imao priliku isprobati neke druge modele mikrofona npr. Shure Beta 58 ili Sennheiser ??? koju su ostavili puno bolji dojam. Neki dan sam bio u prodavnici Audiopro gdje su mi preporucili neke modele Bayerdinamica Opus 69 za koji kazu da najvi?e poma?e pjevaču (mada ne znam na ?ta su točno mislili) i model TGX 80, zbog zurbe nisam bio u stanju isprobati ni jedan pomenuti model (ali i to cu uciniti kroz koji dan). A preporuku sam dobio i od čovjeka koji je navodno isprobao pomenute modele i kune se kako je model Senheiser e835S puno bolji mic i definitvno best buy.
Hvala na odgovorima....
Zanimalo me je va?e mi?ljenje o tome i svatih da je ovdje ponajvi?e zaljubljenika u dobru staru 58-icu mada je moje mi?ljenje da bilo koji model izaberem opet je najbitnije da ga osobno probam i sam ocijenim ?to mi najvi?e odgovara a pitanje postavih čisto iz razloga kad se pojavim negdje da ne moram vadit 10 modela vec da suzimo krug na par najboljih modela!!!
darxx is offline   Reply With Quote