Quote:
Originally Posted by Max
Shvatam da ga ne cimam i ne nosim na svirke i sl , sto je sigurno velika razlika od nacina upotrebe koji si ti pomenuo , ali stvarno ( da kucnem u drvo ) nemam ama bas nikakvih problema sa tim .
S' druge strane , cesto sam se ovde sporeckao sa ljudima ( pa i sa tobom ) braneci software i sl stvari , tako da sam probao Rhodes sa svim ( koje sam imao ) software ima i vrlo kriticki uporedjivao .
svirci gde Rhodes treba da se cuje ..... stvarno se oseti tih 15 - 20 % razlike .
Eto , mozda ovo pisanije nekome bude i korisno
Pozdrav
|
Slazem se Max, ukoliko ga ne pomeras, ne menja suvise temperaturu, nije ni suva ni vlazna klima, nema problema, i MILINA je svirati, narocito suitcase, na koji se doda "na vrh noza" neki dobar, starinski chorus, kao sto je BOSS CE1, ili stari electro-harmonix (da li oni uopste postoje danas?)
Istina je da nista ne moze da zameni stvarni "Feel" tih dirki, kao i prenos velocity-ja na te njegove zicice, ali kada govorim o RHODESu ja iskljucivo govorim o njegovoj FUNKCIJI u mixu, u aranzmanu, u toj pominjanoj baladi, i slicno, dakle govoreci o instrumentima, govorim o njihovoj ULOZI a ne o samom instrumentu...Valjda to dodje sa godinama, da ne kazem iskustvom...
Dakle, u pravu si, ali sam ja drugacije posmatrao stvar...