Quote:
Originally Posted by MUzzY
E cool! Probacu ovo pa cu postaviti jedan deo.
Nisi mi samo rekao da li ti zvuci preostro farba?
Koristio sam kitty amp plus jcm900 poweramp (a kao mali gain boost sam stavio jednu lampu i tonestack sa Driver presetom) i zvucnu kutiju sa onim custom 10" (jesu ovi zvucnici namenjeni za bas?) i sm7 mikrofonom.
|
Pazi, farba će se ako postupi? po mom savetu spontano pretvoriti u sonični orgazam boja i oblika, pa neće imati značaja da li je o?tra ili ne

U svakom slučaju, reći ću ti ne?to drugo kao sugestiju ali sad ozbiljno: Posveti neko vreme ritam gitarama, i pravljenju ritam gitara koje će ti raditi u matrici, a zatim tome da sve to zajedno sa bubnjem i bas gitarom slo?i? u homogenu celinu. probaj da solo gitaru dobije? tako ?to na tu ritam gitaur doda? samo malo delay-a minimum reverba i ako treba samo malo vi?e gain-a ili čak ni to nego kompresor ispred. Mislim da bi ti taj pristup mnogo vi?e koristio, jer u skoro svemu ?to si slao na forum sve zvuči kao da je jedino ?to te interesuje ?to se tiče gitare da dobije? ?to "veću" solo gitaru. A to nije toliko te?ko kada ne postoji kontekst matrice i pesme gde mora? ispo?tovati ostale instrumente i tako ugurati solo gitaru u matricu da ona zadr?i energiju i da se sve čuje kako treba a da solo zvuči i dalje dovoljno "velik". Eto to kao neko pametovanje sa moje strane