Hvala Shot na lijepim rijecima!
Vjerujem da se jos netko na Rumskom bavi samogradnjom i bilo bi svima od velike koristi da se izmjene iskustva. Ja sam svojevremeno otvorio thread na tu temu, ali je vise bilo upita na PM koliko kostaju sprave nego razmjena iskustva samograditelja

.
Na zalost, nemam manufakturu, sprave radim iz ciste znatizelje i ljubavi prema elektronici, pa pokoju prodam tek kad ju imam gotovu na lageru.
Svjestan sam i toga da se danas na trzistu, cak i renomirane marke (srednje klase) poput TL Audia (Ivory serija) prodaju vise zbog "fancy" izgleda nego kvalitete komponenti koje su unutra, kao i samog principa rada

! Moje sprave su sve samo ne fancy, ali barem su svaka na svoj nacin custom, jer znam da su unutra kvalitetne komponente. Vise volim onaj "vintage" sirovi look, a unutra mocni stroj!
Btw, uskoro dovrsavam stereo tube vari-mu limiter, a nedavno sam napravio passive summing box (full discrete fet A-class +/- 24 V). Operaciona fet pojacala sam isto sam napravio po uzoru na Millenia media (Forssell tech)! Shot je cuo razliku miksa radjenog preko Mackia 8-bus i mojeg summing boxa pa neka vam prenese iskustva

.
Evo par fotki mojeg hi-enda...