Lampa koja radi na 9V? Ne bih imao previshe poverenja u tu spravu, iako je Vox... Inache od lampashkih distova bih ti preporuchio Hughes & Kettner Tubeman, mada je on malo skuplji od tvoje predlozene cene i Seymour Duncan Twin Tube...
Relativno skoro sam kupio Seymoura i zadovoljen sam kako radi, mada je on oko 290e...
Prodavac ima kose, ali ne potcenjuj bassmana...
I nikako, nikako ne potcenjuj single magnet...
Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
Nazalost, ne znam za definiciju... Da moram da pogadjam, pretpostavio bih da Vox i dalje sledi svoju staru politiku, a to je da sve sto izadje iz Voxa ima (manje-vise) Vox sound. To bi za pedalu znacilo dosta dobru definiciju...
Jedine lampaske pedale koje mi jos padaju na pamet su Electro-Harmonixove (Hot Tubes, LPB 2ube, The Wiggler, Tube Zipper) u koje (ovicno) idu po dve "cevke" - to bi samo po sebi sugerisalo "muljanje", plus sto EH nije poznat po "potrazi za kristalnim zvukom", medjutim tu pricam napamet. Takodje postoji i ona serija Hughes&Kettnera (Tubefactor, WARP Factor) koje su mnogo vise podesene za metal - WARP me nije fascinirao kada sam ga probao, ali to je bilo pre dugo vremena. (Sve navedeno mozes da probas u Artistu na Konjarniku.)
|
Pod uslovom da imaju...