Quote:
Originally Posted by dejanilly
Zapravo i jesam neke vrste audiofill jer volim svu muziku i volim je slušati (al nismo ovde svi take vrste ljudi???).
|
Nije u pitanju vrsta ljudi nego posla.... ali nije bitno...
Quote:
Ali pristup "monitori za odredjeni tip muzike" izabrao sam za pitanja na forumu jer sam prečitao na tone magazina i knjiga,
|
Ono sto sam ti ja ispricao, nisam procitao u magazinima i knjigama (uzgred, o kojim knjigama pricas?), nego dosao do toga iskustvom... te ako ovo sto pricamo ostali clanovi i ja, ne pise u casopisima... zao mi je...
Quote:
i u primijeru za dance muziko (nije bitno koja podzvrst) uvijek se spomenuju neki isti tipovi monitora (Genelec, Mackie (isto je ugotovio i DJ Z koji je zasledio i KRK)).
|
Dodaj jos dve-tri firme, i pokrio si najveci deo svetske proizvodnje studijskih monitora (valjda) srednje klase... tako da ne vidim sta smeta KRK-u da se na njima smiksa klasicna muzika, ako je covek koji to radi navikao na njih, i to na kraju ispadne SVIMA dobro...
Quote:
Pa moje pitanje bi onda više značilo zašto ovi svetovno znani producenti koriste više ove tipove monitora i ne neke druge ?????
|
Koje druge... nema ih milion... mada ih ima dosta (svakakvih)
Quote:

P.S. Hvala za dobrodošlicu.
|
nema na cemu.
pozdrav
bogi