View Single Post
Old 19-01-2007, 01:47 AM   #152
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Najbolji Studio U Srbiji?

To vodi ka logicnom zakljucku!
Da smo zadnjih godina napredovali. Uslo je u grad dosta pristojne opreme, izvukli smo se iz podruma, sto znaci lep pogled a boga mi i dobre kafane su u blizini najboljih studia!
Da budemo realni: U Beogradu trenutno imamo 4 ozbiljna studia. Barba,Pink 1 i 2, Vlada Negovanovic( 4 studia koji nose 70% naj jacih Srpskih izdanja sta god to znacilo). Zatim ima nekoliko studia u povoju koji obecavaju da ce uci u tu kategoriju i par studia ( nekada ozbiljnih) koji rapidno propadaju!
A takodje!, da negresimo dusu ima i nekih ateljea koji izbacuju ozbiljne snimke, ali ih nesvrstavam u kategoriju studia jer nisu u funkciji( pored skupe opreme) klasicnog studia ( ne iznajmljuju se na vreme, nemogu ispuniti zahteve svih studijskih uslova i vlasnik je producent i, ili aranzer koji ih korist za samo svoje potrebe).
Da me pogresno neshvatite referenca za moju pricu nije samo oprema vec i proizvodi koji izlaze iz tih studia.
Eto pokusah, sto vasim opaskama, sto sopstvenim zakljucima, da privedem ovu temu kraju sa nekim rezimeom.
Pa sada ako je slucajno nesto promaklo ( bez zle namere), to je slucajno, jer ovo nije elaborat nego rezime!

Last edited by LACKY; 19-01-2007 at 03:15 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote