View Single Post
Old 17-01-2007, 08:35 PM   #113
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Default Re: Najbolji Studio U Srbiji?

Ne, samo mi nije jasno zasto insistiras da se studio Lane ubroji u top studije u srbiji kad on to nije. Sto se mene tice, to mjesto mnogo vise zasluzuje Hammer iz NS, jer je tamo oprema brutalna, i naravno da bih prije tamo snimao nesto nego kod Joksimovica. Nije bila nikakva prica o vlasnicima, nego o studijima, ne zaboravi to. Ja Joksimovica ni u jednom trenutku nisam pomenuo u negativnom kontekstu, jer to nije bitno za cijelu diskusiju.

Stavi sebe u poziciju Amerikanca koji je dosao u Srbiju i oce da radi nesto u nekom od lokalnih studija...on sigurno ne poznaje ni Vladov ni Joksimovices background, a moj pogotovo, nego ce da odluci o tome dje ce radit na osnovu toga sto vidi.

Sto se moje pozicije i kredibiliteta za rad na edukaciji tice, ne bavim se time, niti imam vremena da edukujem bilo koga. Niti to zelim. To sto ti nemas 960L meni ne znaci nista, ja sa tom opremom radim svaki dan, i sigurno necu doc na Rumski da tebe pitam kako to zvuci. Shvati to kako oces. Ja nisam pjuvao ni najmanje, jer to jednostavno ne radim, a to ti mogu potvrditi ostali sa foruma.

Pozdrav

dvuckovic is offline   Reply With Quote