Quote:
Originally Posted by ANITA
Ne... kad radim posao koji ne volim, promjenim ga. No, znam puno ljudi koji su zivote proveli če?ljajuci se iznutra izbjegavajuci ista mijenjati iz vana. S vremenom se shvatili .... neke stvari. Budete i vas dvoje. Čim započnete ozbiljan zivot... 
|
Znash shta... ja sve nekako mislim da che doch dan kad chesh se predomislit i shvatit da sve shto izvana "pocheshljash" zapravo radi josh vechu shtetu nego prije "cheshljanja", a ostavlja i osjechaj krivnje jer negdje duboko znash da nemash pravo mjenjati nishta osim sebe. Sve drugo ima svoj razlog shto postoi i nie na tebi da upravljash drugim stvarima ili osobama.
Mjenjati smijemo samo ono shto je nashe, ali pri tome ne mislim na ono za shto posjedujesh vlasnichki list... jer sve shto postoi na ovom planetu je bilo tu davno prije nas, i samim tim nie nashe. Dakle tvoj je jedino tvoj zhivot i s time mozhesh raditi shto god hochesh. Zhivot tvoih klinaca vech nie tvoj, i svaka odluka koju donesesh za njih je kriva. Nesumljivo u najboljoj namjeri, i zato shto je ne mogu donjeti sami... ali opet kriva. Jer sve posljedice takve odluke che oni snositi bez da su imali prilike sami odluchiti o tome

Dobar roditelj je svjestan toga.