Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ako me ne?to ubija i psiholo?ki iscrpljuje, mo?da nije problem u onome ?to radim, već u mom odnosu prema tome. Čoveka psiholo?ki iscrpljuje kada god postoji neko unutra?nje trenje između dva različita htenja i usmerenja. Ako si istovremeno i za i protiv iz različitih razloga za ne?to (na primer, radila bi zbog para, ali ti se ne radi lično) onda maltretira? sebe.
Jednostavno mislim da je bolje menjati nas same tako da ne patimo, a ne boriti se sa spolja?njo?ću tako ?to sami sebi su?avamo izbore i delokrug jer se ne umemo izboriti sa time ?ta zaista ?elimo i koje nam je primarno usmerenje.
|
Anita, ne znam otkud "trenje", ali Dushan je ovo vrlo dobro iznio. Sve shto te na svijetu smeta dolazi iz tebe same. Svijet je jednostavno takav kakav je, a ti birash kakva chesh ti biti, shto che te smetati i hochesh li biti svjesna da zapravo sama projecirash svoje smetnje.
Kad se pogledash u zrcalo i vidish da ti frizura nie dobra... pocheshljash se, zar ne? Ali kad se "unutra" ne osjechash dobro umjesto da se "pocheshljash" unutra ti cheshljash zrcalo i nastoish ga iskrivit da si u njemu izgledash dobro. Zapravo svi to povremeno radimo... tko vishe - tko manje.