Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ali u svakom slučaju, nisam siguran posle ovoliko stranica čemu je tema slu?ila, nekako je ispalo da si ti već determinisana da uradi? ne?to i da drugi pričaju ?ta pričaju a ti insistira? sa onim sa čime si i započela temu.
|
A ?to je u tome čudno?

Pa nije valjda da sam obavezna slijediti mi?ljenje drugih?!! Ja (kao i svi drugi, nadam se) uvijek napravim po svom, samo ?to se moje ponekad da modificirati ako ne?to konkretno čujem od nekoga, a da to ima smisla za moj konkretan slučaj s racionalnog i intuitivnog aspekta.
Nemoj samo molim te o svrsishodnosti ove teme jer ljudi na ovom (i drugim) forumovima gube vrijeme i na ispraznije stvari... pogledaj samo 5 stranica teme u pričaonici o čemu?!
Ovdje su ljudi govorili iskreno, pametno, smisleno i takva komunikacija ima smisla i za mene i za sve druge koji čitaju ili će čitati, a i za njih same. Ako netko ovdje ne?to govori zato da netko drugi napravi po njihovom.... onda je to vrlo ....

jer pitanje nije bilo kako otvoriti midi traku u cubase-u, već ?ivotna odluka... a da, ja to tako do?ivljavam (prekretnica...). Moram znati gdje idem, jer nemam puno vremena za vrludanje.