Quote:
Originally Posted by SHIVA
Soooolidan darkpsy track. Bas je mogao bit malo enegrichniji (poruchuje cjela ekipa kod mene). Tema je ok iako je to prilichno standardizirano, jel'. Mene osobno malo smeta ona vesela melodijica koja se pojavi tu i tamo. Mozhda mrvicu previshe tih kratkih, hi-pass brejkova i mrvicu previshe vokodiranog vokala. Extra mi ide na zhivce ona rejv dizalica prije brejka na 5:10. Takodjer mi ne lezhi Astrix brejk nakon mrachnog pochetka stvari. No sve u svemu... mislim da bi ovakva stvar proshla na flooru bez problema.
Sama produkcija je malo grezo. Perkusije su skroz flat i bez groove-a. Doboshi i hatovi su tek da jesu. To je ujedno i moja najvecha zamjerka. Acid morning lead na kraju mi je fakat malo besmislen i izlizan. Fade out-in je iz ochitih piratskih razloga, ali mislim da se nepotrebno opterechujesh. Ovakve stvari bash i nisu meta lopova kod nas 
|
Hvala puno na komentarima. Sredicu to soon, a dodacu jos par trackova, napravicu ritam masivnijim. Ideja mi je bila da napravim nesto sto josh nisam chuo, tipa mix between minimal & dark... Bice ispravki.
Btw, kad smo kod "Rave" dizalice... Shta mi preporuchujesh da stavim umesto toga?