Quote:
Originally Posted by DaBear
evo sad mi je bas bio drug (poznati mladi DJ, bas vrti ovaka fazon)..i podelili smo misljenje. Miks je OK (sonicno)..samo STRUKTURA nema veze sa zivotom! Nema flow, ne razvija se lepo ne nadgradjuse kako treba..pocne stane..pa onda ONA PROMENA U HARMONIJI...ne radi!
Zvukovi su super, linije super, bubanj..ima malo previse efekata (smaraju) a i vokal na momente ide duze nego stro treba...opet zbog toga sto matrica nije (struktura pesme) kako treba..
nemoj da gubis vreme na EQ/ compresore itd...sve je to dobro. Da bi ti neko pustao pesmu, mora da radi besprekorno!!
|
Hvala na komentarima

Naravno, ono shto sam chuo generalno kod vecine ljudi je sledece: prebrzi prelazi & previshe vocoder efekta na glasu. Ono shto planiram da sredim je da napravim kracu verziju [od 3-4 min] da "ne smara" previshe i long-mix [kao shto sam krenuo]. Uskoro cu da to da ispravim i nadam se da ce nesto ispasti od svega ovoga. Samo shaljite kometare, sve mi mnogo znachi

Naravno uporedno radim i Progressive, ali i BreakBeat, Electro i D'n'B stuff... E da, postavicu demo jos jednog dark-a gde sam semplovao Sam Neila i BBC-jevu emisiju Space. Pozz!