Quote:
Originally Posted by Lou
eh Anita bas si razmazena...  znas li koliko bi ljudi dalo mnogo da se nalazi u situaciji u kojoj si ti? odbijas poslove... ...
pozdrav!
|
Lou i ostali.... ja sam samo naizgled razma?ena i to znaju svi koji me poznaju. Nema ni?ta razma?eno u tome da se apsolutno posvećuje? djeci cijeli dan i onda po noći radi? ne?to ?to ne voli? i za lovu bez koje bi obitelj fino ?ivjela. Znači, djeca dobiju iscrpljenu mamu, a mama je izgubila smisao ?ivota zato da bi se malo rasto?nije ?ivjelo?
Za mene je to ?iva pu?iona.
Dushan.... nekad mi se čini da me ba? ne ku?i? pretjerano dobro. Ima? neke svoje kategorije i teorije i poku?avas me ugurati u jednu od njih i to je onda to. Ustvari, sve sto sam govorila nije doprijelo do tebe ili nisi razumio poantu. Ja sam pa?lljivo pročitala svačija mi?ljenja, dobre stvari zapamtila i primila k znanju. Ne kuzim sto bi ja sad po tebi trebala?!
Osim toga, tko trazi rjesenja? Razgovaramo o necemu sto se dogada u zivotu svakog umjetnika, bilo slikara, glazbenika......! Taj izbor, ta prekretnica.
A moje usporedbe... činjenica da ja nemam taj klik radim sranje-klik radim svoje.... činjenica da ne mozes raditi uvijek kako ti zelis jer su oni to zamislili ovako i ovako i to je jednostavno to! Ti si onda madionicar, ne muzicar. I to zasto? Zato da se fizicki iscrpljujem, a psihicki tonem? Zato da kupimo bolji noviji auto ili uredimo stan jos bolje nego sto je sad? Jebes to. Ne zivim zato, k vragu.