Quote:
Originally Posted by Oggy
Dule, mozda jos uvek nije kasno da registrujes neku stranku i kandidujes se na izborima, ja bih glasao za tebe, majke mi !!! 
|

Eto, zamisli kad bi bilo obrnuto, da svaki političar ili partija ima svoj studio, ode? u g17 studio a oni ti naplaćuju sumanuto al zato svi imaju udiplome, stručnost pre svega

Ili Studio radikala, custom made mikseta gde je svaki kanal ofarban kao srpska trobojka i ako donese? midi svaki kanal svira harmoniku umesto predviđenog VST instrumenta

itd itd

Ili zove? Dinkića da ti odradi gitare za album, a on ti odsvira solo i nastavi jo? 20-ak posto (takozvani pdv solo) preko poslednjeg refrena
Quote:
Ti si skroz lud i ma?tovit lik ,volim tvoje postove.Nek mi Anita ne zamjeri na mo?da grubljim riječima,ja često nemam takta ni ?ivaca sve podrobno elaborirati ko Dushan.
|
Ma nemam ni ja, nego krenem pisati post i dok precizno ka?em ?ta hoću, a on narastao do neslućenih razmera...
btw Anita, ne znam da li primećuje? da si ti fakat pomalo previdela ili izignorisala ne?to ?to se provuklo kroz vi?e post-ova. Ili bar nekako imam utisak da ljudi pi?u ?ta im padne na pamet, a ti negde ponavlja? ne?to ?to je bio tvoj stav u startu, a to je da postoji problem da li napustiti određene poslove. Tebi niko ne brani da se ozbiljno ulo?i? da radi? ono ?to voli? vezano za muziku i poku?a? napraviti ime kao umetnik. Koliko će? poslova sa strane prihvatiti to je ne?to ?to čovek odluči u hodu, ne vidim potrebu za nekim prelamanjem za/protiv, u trenutku kad ti neko ne?to ponudi ti razmisli? da li ti se radi to i ako ti se ne radi odbije?. Nije potrebno donositi neku globalnu, krutu odluku za i protiv i onda je se dr?ati kao pijan plota, jer u praksi, mo?da ti se situacija već za par meseci izmeni, i recimo ti neko ponudi posao koji je po prirodi najamnički ali opet u nekoj meri kreativan i ponudi ozbiljne pare i ti se opet počne? dvoumiti. Ne postoji veliki, finalni odgovor i odluka kojim putem ići pa kad jednom odluči? onda nema povratka. Da ne pričam sad o tome da mo?e? prihvatiti neki naizgled lep i kreativan posao i onda u toku rada shvatiti da si suočena sa neprekidnim nizom zahteva, komplikacija, vraćanja na doradu i izgubiti kilo ?ivaca, i obrnuto, dobiti neki posao koji ti je neprivlačan ali ga uraditi brzo i lako i pri tome se jo? ispostavi da ima? posla sa jako finim ljudima. Znači ni?ta nije crno-belo.