View Single Post
Old 15-01-2007, 02:17 PM   #71
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

eh Anita bas si razmazena... znas li koliko bi ljudi dalo mnogo da se nalazi u situaciji u kojoj si ti? odbijas poslove... mali je broj koji to mogu (ne mislim na manje poslove). Osjetio sam istu stvar jer kada se nadje lova u prici gubi se nekako osjecaj, gubi se inspiracija, balon pocinje da izduvava... Zanemari pricu o novcu, radi zato sto ti se radi i pokusaj u taj rad da implementiras svoje kreativne ideje. mislim to vec ljudi rade? bilo to reklama, spica itd. napravi je da zvuci novo a opet kako treba, disonatno ali ipak konsonanto, komercijalno ali ipak alternativno... ZAR TO NIJE IZAZOV? ah ne, ti ne zelis rokove, deadline i slicne stvari od kojih je napravljen sistem zaradjivanja novca od muzike. ti hoces totalnu slobodu, bez ikakvih ogranicenja ali zar to nije malo skrto? zato je moderna klasicna muzika i izgubila svoje slusaoce, ljudi oko tog umjetnika nisu bili vise u mogucnosti da prihvate tu njegovu slobodu jer je trazeci originalnost otisao mnooooogo daleko i ljudi nisu mogli da ga prate. ljudi bez kojih on ne moze - publika... odustani ako ti se odustaje, ispostuj sebe do kraja na kraju krajeva vidjeces da li je to TO. sta god uradila sve najbolje!

pozdrav!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline