Re: Mislim da odustajem...
Sve je stvar balansa!
Ja sam se nagledao ljudi koji nisu hteli da se bave necim komercijalnim (i da zarade usput nesto od toga) nego su hteli da rade "svoju" muziku i pristup prema novcu / naplati im je bio isti kao Anitin. Svi do jednog su na socijalnoj pomoci sad, nemaju zute banke, ostareli itd...
Ako je neko vec u poziciji da ga ZBOG NJEGOVE MUZIKE zovu da im radi (komponuje, aranzira, sta vec!) onda treba da bude srecan. To ce samo pomoci da se ne razmislja odosadnim svakodnevnim brigama (racuni, hrana) i dati vise vremena za rad na "svojoj" muzici.
Ovde je jedna od naj-cool record labels Positiva Records. Izdaju mega dance, uvek su medju prvima...ali s vremena na vreme izdaju i nesto za siroke mase (Vengaboys, na primer..itd) DA BI IMALI OD CEGA DA POTPISUJU / IZDAJU / GURAJU underground dj-e i izdanja...koja se slabije prodaju!
To ti je isto kao i ovo gore.
Sto rece Martin, nemam vise entuzijazam ko pre 15 godina, ali kad odradim nesto (najbolje sto mogu) imam vremena da radim na svom velikom projektu (vec 2 godine, i mnogo me kosta, ali mi je stalo da ga izguram!).
Samo da ne bude posle..."jao sto sam bila glupa!"
Znaci - BALANS!
|