View Single Post
Old 15-01-2007, 07:41 AM   #65
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Ljudi, pa ovo je kao izbor baviti se glazbom ili biti knjigovođa! Ista je stvar. Zar to ne vidite? Kako bi takav izbor ocijenili? Sto bi onda o svemu mislili!?

Zapeli smo malo. Svi ste na svoj način u pravu, sasvim je jasna stvar. Mnogi od vas govore s aspekta "neima?tine" ili njene mogućnosti. Ali ja o tome ne govorim. Ja govorim o izboru imati dovoljno ili imati puno.

Sve to ?to nazivate filozofijom zadnji su elementi mog entuzijazma.... ili nečijeg... lako je sve to izgubiti, lako je filozofijom nazvati svaku zaljubljenost u "beskorisne" stvari ili naizgled beskorisne.

Svi smo mi puni vlastitih ograničenja... i to se u svim na?im postovima jasno vidi. Ipak smo ljudi.... samo, razlika je u tome ?to savjetovati nekoga donosi veliku odgovornost i ja to nikad ne bi radila. Pričati o vlastitom iskustvu je lijepa stvar. Ostalo? Prodavanje vlastite filozofije ?ivota nekom drugom... a znamo valjda da ista filozofija ne funkcionira kod svih.

Molim jo? da svi ka?u ?to misle pa da temu zaključamo jer mi je ovo sve ionako prebolno i na velikoj sam prekretnici.... i u nekim momentima mi nije jasno za?to to pretumbavam sa vama. A niti najbli?im prijateljima nisam ovo sve rekla. Jer znam ionako ?to bi rekli. Kako tko... ne ovisno o meni, već ovisno o njima.

Hvala vam na svakoj riječi. Znam da ?elite samo dobro.
ANITA is offline