View Single Post
Old 15-01-2007, 12:26 AM   #62
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by ANITA
?uj, moja prva re?enica na samoj temi je jasna. Ne radi se o odustajanju od muzike (jer to se ne moze dogoditi ni da hocu!) ve? o odustajanja od zara?ivaja s muzikom (na sada?nji na?in). I mislim da je to gotova i odlu?ena stvar. Izborit ?u se za svoj na?in zara?ivanja.... nema mi druge, ina?e ?u biti o?ajna, a samim time ote?avam ?ivot mnogima oko sebe. Jer ja imam tu "mo?" da ljude u?inim najsretnijima i najnesretnijima na svijetu, a ?elim je koristiti samo u dobre svrhe. Stoga, prvo moram usre?iti sebe.

Ne pisah sve to radi tje?enja, ali dobro je do?lo. Prije 4,5 godina sam mislila da je ovo ?to sad imam super stvar, a ustvari je ?ivo sranje. Ipak, drago mi je da sam imala priliku sve to pro?i i nau?iti i shvatiti jo? nekoliko stvari o sebi, kao i neke koje se ne mjenjaju.

To je sve samo jedna od onih stvari koje izgledaju bolje kad ih netko drugi radi i koje uzdi?e? sve dok ih ne dobije?.

Anita, nisi pazljivo procitala moj odgovor na tvoju temu. Nisam uopste pisao o napustanju muzike, bilo bi suludo i glupo, vec o tvom filozofskom pristupu naplacivanja tvog RADA. Sviraj, stvaraj, naplati !!! Pa kad se skupi 1000000 kamencica e a onda pici po filozofiji i trazenju sebe u sebi i sta ti je dalje za cinit. Muzika i stvaranje uopsteno ne vole foliranje i neveste glumce jer je vreme to koje sve kaze. Dabear mudro zbori poslusaj ga, malo se ponasaj kao zanatlija a malo kao slobodni umetnik i sve legne na svoje mesto. Balansiraj !!!!!!!!!!!!!!!
nenad is offline