View Single Post
Old 14-01-2007, 10:02 PM   #61
artificialmind2
Junior Member

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by DaBear
Kad pocne da se duboko analizira svaki potez u zivotu, retko sta izgleda normalno...
Uopste mi ne smeta kad za neku reklamu, za tri dana, uzmem koliko neko uzme za godinu dana u kancelariji! (ono jes' da nema cesto, ali kad ima dobro je!!!)

Ili, ili...pa da se presece!
Ja sam ipak za analizu svakog koraka u zivotu a i probaj da apliciras za neki fond,kredit,sponzorstvo bez ozbiljne analize...

I meni je lakse da odem u klub smixam nesto levom rukom (to je postala rutina) i uzmem neciju nedeljnu platu,a da nekazem da iznajmim tehniku za novu godinu i srpsku novu godinu i uzmem para za neciju dvogodisnju platu,ali sa druge strane postoje i ljusi koji prodaju ganju i uzmu para koliko zena u banci,ali ipak radi se o etici i to je koliko sam shvatio problem koji Anita ima.Nije sve u kinti (kako je propao RNR -1deo).

Sto se tice Jamira - slazem se,ali to isto vazi i za Babyfacea,Quincy Jonesa, po meni Tricky-ja,ali na kraju i Vladu Georgijeva.

Ako cu analizom stanja (aka "filozofiranjem") nekom pomoci -super,tu sam,samo nazalost daleko je ovo od filozofije ipak su ovo vise socijalne stvari (ili socioloske-pogledaj Jamirovu kolekciju automobila,a pogledaj svoju)a ne filozofske.

Posle 15 godina u muzici a 8 baveci se profesionalno time,vise nemogu da zivim od entuzijazma moram razmisljati o svojim daljim ciljevima itd a fraza
"matori smixas "drum factory" uzmes 80eura i "seva ti paja"" vise neprolazi kod mene jer stvarno neplaniram da 60-ti rodjenda docekam za mixetom.

Pozdrav

Martin
artificialmind2 is offline