View Single Post
Old 14-01-2007, 07:05 PM   #2
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by nenad
mnogo je filozofije ovde ! Anita, ti sama znas da neces da odustanes tako da su ljudi bas potrosili puno vremena da kazem teseci te.
Čuj, moja prva rečenica na samoj temi je jasna. Ne radi se o odustajanju od muzike (jer to se ne moze dogoditi ni da hocu!) već o odustajanja od zarađivaja s muzikom (na sada?nji način). I mislim da je to gotova i odlučena stvar. Izborit ću se za svoj način zarađivanja.... nema mi druge, inače ću biti očajna, a samim time ote?avam ?ivot mnogima oko sebe. Jer ja imam tu "moć" da ljude učinim najsretnijima i najnesretnijima na svijetu, a ?elim je koristiti samo u dobre svrhe. Stoga, prvo moram usrećiti sebe.

Ne pisah sve to radi tje?enja, ali dobro je do?lo. Prije 4,5 godina sam mislila da je ovo ?to sad imam super stvar, a ustvari je ?ivo sranje. Ipak, drago mi je da sam imala priliku sve to proći i naučiti i shvatiti jo? nekoliko stvari o sebi, kao i neke koje se ne mjenjaju.

To je sve samo jedna od onih stvari koje izgledaju bolje kad ih netko drugi radi i koje uzdi?e? sve dok ih ne dobije?.
ANITA is offline