View Single Post
Old 14-01-2007, 05:26 PM   #52
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by diviner
Aniti licno bih preporucio da proba skresati sve sporedne poslove vezane za muziku (ako to nece uticati bas mnogo na finansijsku stranu zivota), na mjeru u kojoj nece osjetiti taj posao kao balast onoga autorskog dijela, koji je ipak izdvaja od sviju nas, pa i mnogih poznatijih umjetnika koje cusmo ili necusmo i da gura to svoje. Ja licno vjerujem da to "njeno", to sto ona radi ima velike sanse da ubere mnogo vece plodove od pukog tezgarenja, jer zaista ima u sebi toga necega sto moze pokrenuti svakog od nas da se zainteresuje, da slusa i da na kraju kupi njena, ali iskljucivo NJENA djela.
Ovaj si dio naknadno napisao?
Hvala ti na podrsci.
To je ono ?to mi savjetuju samo naajbolji prijatelji.

Pisat ću ti meilom ?to sam odlučila i koje mi je rje?enje! Ali neke sam stvari već za sad odbila, pukla sam kad su mi objasnili ?to točno ?ele. Osim ?to ni ne znaju ?to je to, sve ono ?to znaju je ono ?to mi je neprihvatljivo.

A zna? ?to mi je kćerkica neki dan rekla? Idem dogovarati s tipom za honorar a ona meni: "Mama, reci mu da ti mora platiti jako puno jer ti radi tog posla zanemaruje? svoju djecu!" :o Nisam mogla vjerovati da tako ne?to čujem od nje. Ba? me to nekako ?okiralo. Ne mogu ni godinu dana porodiljnog odraditi bez poslova. Bolesno, zar ne? U ovom sam stanju konstantno. Jo? malo i otići ću kod Shive na instrukcije iz meditacije.

Znači, sve to plus ovo... i luuuuda sam! Zavidim mu?karcima, iskreno.

Diviner... vjerojatno će komp radi odbijenog posla malo pričekati. Imam princip da tro?im samo zarađenu lovu od muzike za muzičku opremu iako Filip pili da uzmemo komp odmah. Ne znam...
ANITA is offline